facebook tracking

Victoria, Designingenjör

Jag kontaktade FemmeTech i januari och vi bokade upp ett möte där de försökte ta reda på vem jag är och vad jag vill jobba med nu och i framtiden. De ställde många vanliga intervjufrågor men det var väldigt avslappnat. Jag kände att jag kunde berätta helt öppet och ärligt utan att behöva tänka på hur de tolkade svaren. Direkt efter så började de jakten på mitt drömjobb.

Det bästa av allt var deras kommunikation, jag fick uppdateringar direkt, oavsett om det var glada och mindre glada nyheter. Jag slapp gå runt och oroa mig och inte veta, vilket var guld värt för mig. Allt gick väldigt snabbt och smidigt och jag blev presenterad för många spännande företag. Vissa som jag hade hört talas för men kanske glömt bort bland alla större företag och vissa helt nya för mig. Alla tjänster lät lika perfekt matchade för mig.

Nu bara två månader senare har jag skrivit på papper för mitt nya drömjobb. Jag trodde aldrig att det skulle gå så fort och det har faktiskt aldrig varit så här enkelt att söka jobb för mig tidigare

Current openings

There are currently no open positions matching your criteria.
Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs
Teamtailor

Career site by Teamtailor